EnergiWatch

Eventyret er slut: Han blev ministeren, der endeligt indstillede jagten på skifermilliarderne

Indsigt: Venstres energi-, forsynings og klimaminister Lars Christian Lilleholt har de seneste år været blandt Christiansborgs største fortalere for jagten på skifergas i den danske undergrund, men nu bliver han ministeren, der siger endeligt stop for skifereventyret.

Foto: /ritzau/Jens Dresling

Han var egentlig meget lun på idéen.

Drømmen om et skifereventyr i Danmark, der kunne give milliardindtægter til staten og udvikle en helt ny industri inden for olie- og gassektoren. Men nu siger energi-, forsynings og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) stop.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs