EnergiWatch

Direktør ser vækst i nordjysk havn trods vindfyringer og flytteplaner

Trods hundredvis af fyringer i vindbranchen og traditionsrig storkundes flytteplaner om allerede et år forventer Aalborg Havn nye kunder og mere gods på havnen i nærmeste fremtid, fortæller adm. direktør Claus Holstein til EnergiWatch.

Foto: Aalborg Havn

Der bliver stadigt mere at lave på havnen i Aalborg næste år, hvor nye kunder og mere gods forventes at skulle serviceres på havnen.

Med hundredvis af fyringer og nedlukning af en vindafdeling i Aalborg samt en grønlandsk storkunde i Royal Arctic Line, der efter et større slagsmål om at komme ud af en over 40 år gammel basishavnkontrakt med Aalborg Havn begynder at drosle ned på aktiviteterne fra 2019, kan det ellers se ud som om, at flere områder er udfordret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs