EnergiWatch

EnergiWatch får nyt søstermedie

Watch Medier lancerer i starten af det nye år AdvokatWatch, der kommer til at stille skarpt på advokatbranchen og de juridiske afdelinger i de danske virksomheder.

Foto: PR-foto

Watch Medier lancerer et nyt og ambitiøst erhvervsmedie om advokatbranchen. AdvokatWatch hedder mediet, der sendes i luften til januar

Mediet vil gå helt tæt på personer og virksomheder i den danske advokatbranche, ligesom der er fokus på de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Det kommer til at handle om strategi, ledelse, resultater, konkurrence, tal, rankings, mandater, tvister, rådgivning, rammevilkår, teknologi, innovation, brancheglidninger, profiler, talenter, karriere, løn, jobskifte og meget andet.

"Vi mener, at der er behov for et uafhængigt og journalistisk erhvervsmedie om branchen. Advokatbranchen er en af de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vi vil lave et medie, der tager branchen alvorligt. Både når det går godt, og når det går skidt. Watch Medier står for kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen, og det bliver også fundamentet for AdvokatWatch," siger Anders Heering, chefredaktør for Watch Medier.

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus, og AdvokatWatch bliver det tiende nichemedie i mediehuset, der desuden står bag AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Alle medier er abonnementsfinansierede onlinemedier, og det bliver AdvokatWatch også.

AdvokatWatch kommer til at dække advokatbranchen bredt, herunder personer og virksomheder indenfor erhvervsret, M&A, offentlig ret, public, strafferet og privatret.

En dedikeret og fast redaktion med redaktør Signe Ferslev, 40, i spidsen vil stå for det daglige nyhedsflow. Signe kommer fra en stilling som reporter på Berlingske Business og har også dækket dansk erhvervsliv tæt for Børsen. Hun er uddannet fra Syddansk Universitet og har desuden en mastergrad fra Oxford Brookes University. 

"Signe er en af landets bedste erhvervsjournalister, og hun står for den journalistik, vi gerne vil lave på Watch Medier. Vi er derfor meget glade for, at hun har sagt ja til at stå i spidsen for AdvokatWatch," siger Anders Heering.

AdvokatWatch kommer desuden til at trække på indhold fra de øvrige Watch Medier, herunder mediehusets kontorer i New York og Bruxelles, samt indhold fra partnermedier som Jyllands-Posten, Finans og Ritzau Finans. 

Watch Medier drives i regi af Jyllands-Posten, og her glæder formanden for Watch Medier, direktør Esben Kolind Laustrup, sig til udvidelsen af den digitale medieforretning.

"Watch Medier har på få år skabt en af de få mediesucceser herhjemme baseret på digital kvalitetsjournalistik. Vi ser frem til at udbygge vores position i dansk erhvervsliv yderligere med etableringen af AdvokatWatch, der er et oplagt næste skridt i ekspansionen af Watch Medier," siger han.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig det daglige nyhedsbrev fra AdvokatWatch

 

 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs