EnergiWatch

Medie: Henrik Lind vil sælge Danske Commodities

Jagten skulle angiveligt været blevet sat ind på at finde en køber til Danske Commodities, skriver Berlingske Business. I stedet vil ejeren kaste sig over andre investeringer.

Foto: /ritzau/Mikkel Berg Pedersen

Ifølge anonyme kilder kan der være et opsigtsvækkende salg undervejs. For Berlingske erfarer, at Henrik Lind har hyret investeringsbanken FIH Partneres til at finde en køber til selskabet, der ifølge mediet vil have en pris på mellem 3 til 4 mia. kr.

"Henrik Lind vil sælge, så han kan bruge tiden på andre investeringer," siger en anonym kilde til mediet.

Henrik Lind selv ønsker ikke kommentere på rygter om Danske Commodities, men ifølge Berlingskes oplysninger skulle han være nået til den realisering, at han ikke bare kan trække sig tilbage og lade virksomheden køre selv.

Derfor skulle løsningen være at få en ny ejer ind, der kan udstikke en ny retning for virksomheden, som Henrik Lind stiftede i 2004. Nu skal fremtiden angiveligt bruges på at øge mængden af andre investeringer, der i forvejen tæller Mols-Linien, bybilselskabet GreenMobility og ikke mindst investeringer i ejendomme via sit investeringsselskab Lind Invest.

 

Henrik Lind har tjent milliarder på at handle energi – nu kaster han sig over korn og metal

Elhandler øger profitten efter milliardærcomeback

Forsiden lige nu

Velux-chef jagter fortsat opkøb

Det helt store opkøb udeblev i 2017, men direktøren i VKR Holding garanterer, at det fortsat er planen at vokse både organisk og gennem opkøb.

Endnu et Maersk-skib ramt af brand i container

Endnu et Maersk-skib, Maersk Kensington, er blevet ramt af en brand i en container torsdag aften. Branden er under kontrol, og alle besætningsmedlemmer er i sikkerhed. Indtil videre tyder det ikke på, at der er sammenhæng med ulykken på Maersk Honam.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere