EnergiWatch

Vindmølleindustrien frygter danske Siemens Gamesa-fyringer ovenpå politiske beslutninger

Det er uvist, hvor hårdt Danmark bliver ramt i Siemens Gamesas fyringsrunde, hvor der vinkes farvel til op mod 6.000 medarbejdere. Hos Vindmølleindustrien mener man, at en række politiske beslutninger gør det svært at forsvare, hvorfor Danmark skal vælges til.

I går kunne Siemens Gamesa fortælle, at der skal fyres op mod 6.000 medarbejdere på tværs af 24 lande. Hos Vindmølleindustrien håber man på, at Danmark fortsat vil være et flagskib i koncernen, men den adm. direktør frygter det værste.

"Det er meget beklageligt, at Siemens Gamesa bliver nødt til at afskedige medarbejdere. I disse år er konkurrencen i vindmøllebranchen ekstraordinært hård og justeringerne i Siemens Gamesas strategi er også en reaktion på denne konkurrencesituation," udtaler Jan Hylleberg, adm. direktør for Vindmølleindustrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

"CCS er det relevante på den korte og mellemlange bane"

Tildellingen af knap 200 mio. kr. i EUDP's særpulje til Greensand understreger det danske commitment til CCS, fastslår Ineos' danske direktør, der nu kun mangler tilladelserne til at være klar til at lagre CO2 fra 2025. Der skal nok også blive plads til ting som grøn metanol – på sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs