EnergiWatch

Politik & Markeder

Kapitalforvalter overtager norsk vindprojekt på 160 MW

Den tyske kapitalforvalter Prime Capital AG har overtaget 100 pct. af aktiekapitalen i vindenergi-selskabet Andmyran Vind AS, der har rettighederne til vindmøllepark-projektet Andmyran på 160 MW, fra ejendomsselskabet Wallenstam.

Scatec Solar fortsætter stormskridt på udviklingsmarkeder

Sidste års kraftige vækst på omsætningen manifesterer sig nu på bundlinjen. Den norske soludvikler Scatec Solar formår at øge EBITDA 68 pct. i forhold Q3 2018 til i alt 433 mio. kroner. Selskabet hæver i samme omgang vækstmålet frem mod 2021 fra 3,5 GW til 4,5 GW.

Total åbner en digital fabrik

Det franske olie- og gasselskab vil bruge en ny digital fabrik til at effektivisere forretningen på en række nøgleområder.

Branchedirektør: Udskudt olieudbud kan skræmme investorer væk

"Vi havde gerne set, at man havde fundet en afklaring tidligere," siger direktør hos Olie Gas Danmark, Martin Næsby, om 8. udbudsrunde. Han er bekymret for, at den statslige håndtering af udbudsrunden kan få en afskrækkende effekt. Men trods al modstanden er han fortrøstningsfuld i forhold til fremtidig oliejagt.

Brexitaftale er på plads

EU og Storbritannien er blevet enige om en udtrædelsesaftale, bekræfter EU-kommissionsformand Jean-Claude Juncker. (opdateret)

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere