EnergiWatch

Politik & Markeder

Velux fortsætter opkøbsjagten

Blot en uge efter Velux' hidtil største opkøb er den danske ovenlysproducent igen på indkøbstur. Denne gang tilbagekøber selskabet en mindre, dansk ovenlysproducent.

DF angriber regeringen for uansvarlig kørsel

Fraværet af finansiering for de mange manglende milliarder i målet om en million miljørigtige biler i sin klimaplan får Kristian Thulesen Dahl til at antyde, at regeringen måske mest af alt bare gerne vil fremstå grøn.

Energi-fusion skærper bredbåndskonkurrencen

Som en del af fusionsaftalen vil energiselskaberne Eniig og SE sikre alle andelshavere adgang til højhastighedsinternet ved udgangen af 2023. Det vil skærpe konkurrencen og "ligner en dårlig nyhed for TDC," vurderer teleanalytiker.

Store banker arbejder klimahensyn ind i lånekrav til shipping

Bankerne er nu parate til at stille klimakrav til de maritime kunder. Flere af verdens førende shippingbanker arbejder på et sæt retningslinjer under navnet "Poseidon Principles", der skal presse sektoren til at tænke grønt. Det erfarer ShippingWatch.

Energiselskaber tæppebombes med nye love og regler

Mængden af nye love og regler fra Energiministeriet er ifølge tænketanken Cepos steget med 470 procent gennem en årrække. "Nedslående og deprimerende," siger direktør Kim Mortensen i Dansk Fjernvarme.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere