EnergiWatch

Maersk Drilling får aftale med Nexen Petroleum

Maersk Drilling har indgået en aftale med Nexen Petroleum UK om beskæftigelse af en selskabets borerigge i jack-up-rigs i I-klassen. Hvilken konkret rig der skal bore, vil der blive taget stilling til i november.

Maersk Drilling skal bore tre boringer med mulighed for yderligere ni boringer i Storbritanniens største producerende oliefelt - Buzzard Fields i den centrale del af Nordsøen.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Med aftalen er en borerig sikret beskæftigelse i 225 dage.

Ny aktivitet peger på muligt lynsalg af Maersk Drilling

Her er skurke og dukse i shippingbranchens klimakamp

"Viborg er det bedste, der er sket for dansk geotermi"

Norden-aktionær køber stort op i nyt rigselskab

Forsiden lige nu

Bunker Holding henter ny CFO fra Maersk

Bunker Holding har fundet efterfølgeren til CFO Jesper Klokker Hansen, der efter 15 år har valgt at stoppe hos bunkerleverandøren. Afløseren er fundet hos Maersk-selskab.

Fibia tager hul på fiberinvestering i Rødby

Fibia åbner op for den milliardstore pose penge, som fiberselskabet i oktober fik af moderselskaberne Seas-Nve og Nrgi. Det sker i Rødby, hvor Lollands borgmester tidligere på måneden opfordrede borgerne til at blive koblet på.

Borgmester opfordrer borgere til at tilslutte sig fibernet

Lolland Kommunes borgmester har i et brev opfordret borgerne i Rødby og Holby til, at de tager imod Fibias tilbud om at få en fiberforbindelse. Det er ikke borgmesterens opgave, siger teleanalytiker til Journalista.dk, der henviser til dom fra 2006.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere