EnergiWatch

Maersk Drilling får aftale med Nexen Petroleum

Maersk Drilling har indgået en aftale med Nexen Petroleum UK om beskæftigelse af en selskabets borerigge i jack-up-rigs i I-klassen. Hvilken konkret rig der skal bore, vil der blive taget stilling til i november.

Maersk Drilling skal bore tre boringer med mulighed for yderligere ni boringer i Storbritanniens største producerende oliefelt - Buzzard Fields i den centrale del af Nordsøen.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Med aftalen er en borerig sikret beskæftigelse i 225 dage.

Ny aktivitet peger på muligt lynsalg af Maersk Drilling

Her er skurke og dukse i shippingbranchens klimakamp

"Viborg er det bedste, der er sket for dansk geotermi"

Norden-aktionær køber stort op i nyt rigselskab

Forsiden lige nu

Siemens følger med Vestas ind i batteriprojekt

Europa står foran en stor mangel på batterier inden for få år, advarer Siemens, der både investerer direkte og skriver sig op som fremtidig storkunde i milliardstort svensk projekt, mod at det bliver med tyskernes digitaliseringsudstyr.

Suzlon vil udvikle vindparker i USA

Den indiske mølleproducent barsler både med nye møller og planer om at gå med i projekter for at genvinde indpas på det amerikanske marked, hvor der foreløbigt er godt en gigawatt undervejs. Derudover vil man lukrere på fortidens storhed.

Energi Danmark håber på højesteret

Den milliardstore erstatningssag mod Ørsted sættes i bero efter nederlag i landsretten, indtil Konkurrencerådet beslutter, om det vil anke til øverste instans.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere