EnergiWatch

Wilh. Wilhelmsen sikrer ny lånefacilitet på 640 mio USD

Norske Wilhelmsen Maritime Services AS har sikret sig en ny femårig låneaftale på 640 mio. dollars, oplyser selskabet.

Foto: Presse

Wilhelmsen Maritime Services AS har indgået en ny femårig kreditfacilitet på 640 mio. dollars i en såkaldt klubaftale, der erstatter de eksisterende faciliteter. Det oplyser selskabet i en kortfattet meddelelse.

Den nye finansiering kommer, efter at shipping- og logistikselskab har indgået flere store aftaler. Senest med opkøbet af offshoreselskabet Norsea Group, som Wilh. Wilhelmsen i forvejen ejede 40 pct. af og hævede til 72 pct. for 545 mio. norske kr.

Wilhelmsen køber leverandør for milliarder 

I foråret købte Wilh. Wilhelmsen leverandøren Drew Marine for 400 mio. dollars, hvilket er en af de største opkøb selskabets historie. Med opkøbet følger også 400 ansatte, som skal fortsætte i Wilhelmsen.

"Opkøbet giver en unik mulighed for at øge størrelsen og udbredelsen af vores marine-produktdivision," sagde CEO i Wilhelmsen, Thomas Wilhelmsen, i meddelelsen.

Wilh. Wilhelmsen smider en halv milliard i Danbor-ejer 

Tidligere topfolk i Wilhelmsen tiltalt for prisfusk i USA 

Wilhelmsen opretter digitalt innovationscenter 

Mere fra EnergiWatch

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en milliard. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs