EnergiWatch

Maersk Oil tildeler ny kontrakt på Culzean

Det danske olieselskab har hyret skotter til at assistere med at sætte det britiske gasfelt i drift i 2019.

Det Aberdeen-baserede selskab Wood Group har vundet en kontrakt med Maersk Oil. Olieserviceselskabet skal levere tekniske og mandskabsmæssige services i forbindelse med tilslutning og idriftsættelse af det britiske gasfelt Culzean.

Det oplyser Wood Group.

"Maersks beslutning om at tildele os denne nye kontrakt på at assistere dom i den betydelige udvikling af Nordsøen reflekterer deres tillid og tiltro til vores evne til at levere på omfattende tekniske løsninger sikkert, effektivt og effektfuldt," siger direktør i Wood Group, Dave Stewart.

Det britiske gasfelt ventes at blive taget i drift i 2019. Tidligere har Maersk Oil blandt andet hyret danske Semco Maritime til at varetage det elektriske arbejde på feltet, mens Maersk Supply skal stå for bl.a. projektstyring, planlægning, engineering og klargøring.

Maersk Supply Service lander kontrakt med Maersk Oil

Olieforretningen i Maersk buldrer frem

Forsiden lige nu

Kontroversielt kabelskib brudt i brand

Få måneder efter ejerne forgæves forsøgte at kapre sit eget halvbyggede havmølleskib er det nu ramt af brand, forårsagende røgforgiftning hos fem arbejdere.

Svenskere forudser eksplosion i vindenergi

Efter uset høj investeringslyst i svensk vindkraft forventes produktionen fra landets vindmøller for alvor at løbe fra Danmark og stige med 60 pct. over de kommende blot fire år.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere