EnergiWatch

Atlantic Petroleum vil skifte hele bestyrelsen ud

Der var sorte tal på bundlinjen i 2016, men egenkapitalen hos Atlantic er fortsat negativ. Nu vil selskabet skifte hele bestyrelsen ud.

Atlantic Petroleum vil lave en totaludskiftning i bestyrelsen.

De tre hidtidige medlemmer, formand David MacFarlane, Jan Eiden Müller og Knud Hans Nørve, foreslås alle erstattet på den kommende generalforsamling i det færøske olieselskab.

I stedet opstilles Birgir Durhuus, Charles Hendry og Ben Arabo som den nye bestyrelse, skriver Atlantic Petroleum i indkaldelsen til generalforsamlingen.

For Birgir Durhuus er der tale om en tilbagevenden, da han også tidligere har tjent som bestyrelsesformand for Atlantic Petroleum, mens Ben Arabo er mangeårig direktør for selskabet. Charles Hendry er tidligere britisk energi- og klimaminister fra perioden 2010 til 2012.

Atlantic var igennem et katastrofalt 2014 med kæmpe underskud, men har de sidste to år præsteret små overskud og regner med det samme i 2017. Egenkapitalen er dog negativ, der er uafklarede forpligtelser til lukning af oliefelter i Storbritannien, og produktionen er i øjeblikket helt nede på 0 efter en række frasalg og nedskæringer.

Generalforsamlingen finder sted fridag 28. april i Tórshavn.

Atlantic: Sorte tal på bundlinjen men negativ egenkapital

Statoil gør nyt gasfund i Nordsøen

Statoil hyrer en bunke offshorerederier ind

Atlantic Petroleum sætter punktum for salg af norske aktiviteter

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs