EnergiWatch

Helikopterselskab tror på Nordsøaftale

Det danske helikopterselskab Bel Air håber, at der trods Maersks missede deadline nok skal findes en løsning med politikerne om Tyra.

Foto: Maersk Oil, Pressefoto

Set fra helikopterperspektiv ser det endnu ikke umuligt ud. Med indgangen til det nye år udløb ellers den deadline, Maersk sidste forår udstak for, hvornår der skulle være fundet en aftale med politikerne om bedre vilkår på Nordsøen, såfremt selskabet skulle overveje at foretage geninvesteringer i Tyra-feltet, der angiveligt er i gang med at synke. Men selv om det nu er overskredet, er der stadig tro på en løsning i branchen.

"Jeg håber, de finder en aftale, som alle kan leve med, for det er vigtigt for Danmark og for at sikre arbejdspladserne både hos vore kunder og hos alle os underleverandører, at der bliver holdt gang i hjulene derude," siger Susanne Hessellund, adm. direktør for helikopterselskabet Bel Air, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted-direktør stopper

Declan Flanagan, ansvarlig for Ørsteds onshore-forretning, har opsagt sin stilling efter tre år. Han har brug for forandring, lyder det.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs