I 90'erne erobrede Maersk-folkene Det Vilde Østen

Slangeblod og levende fisk var på menuen, da Mærsk Mc-Kinney Møllers personlige assistent Jesper Præstensgaard tog ud i 90'ernes Vilde Østen for at gøre forretning. Dette er det andet portræt i rækken om Maersks kultur og medarbejdere gennem fire årtier.
MAJA HALD, SHIPPINGWATCH

En tjener kommer ind med en bakke med små tekopper med låg til et restaurantbord i Japan. En af de fint klædte herrer ved bordet er Jesper Præstensgaard, der på daværende tidspunkt var udstationeret i Hongkong for Maersk og på besøg i Japan.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Ken Bonefeld Nielsen, sikkerhedsrådgiver, Norlys

    Norlys forbereder sig på det næstværste

    For abonnenter

    Anne Højer Simonsen, klimapolitisk chef, DI | Foto: Foto: Søren Nielsen

    Tilfredshed med CCS-udspil

    For abonnenter

    Læs også