EnergiWatch

Minister har ingen skatteløfter til Mærsk i Nordsøen

Klima- og energiminister Lars Chr. Lilleholt er efter længere tids tavshed på banen i spillet om redningen af det lukningstruede Tyrafelt, men med en melding blottet for konkret indhold. "Det er kompliceret," siger han uden at ville love bedre skattevilkår, som A.P. Møller-Mærsk ønsker.

Foto: Maersk Oil, Pressefoto

 A.P. Møller -Maersk A/S må fortsat spejde forgæves efter en tidlig julegave fra regeringen i form af forbedrede skatterammer i Nordsøen.

Halvanden måned før lukketid svæver fremtiden for Danmarks vigtigste gasfelt i Nordsøen stadig i uvished. Og den første politiske udmelding fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt om de igangværende forhandlinger om en redning af det lukningstruede Tyrafelt gør intet for at komme den uvished til livs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs