EnergiWatch

Danmarks Nordsøplan er Tyras redningsplanke

Analyse: Efter fire år er olie-branchens og statens fælles strategipapir for Nordsøen omsider ved at være klar. For Tyra-feltet kommer planen i sidste øjeblik.

Foto: Finn Frandsen, Polfoto

Mens bore- og beboelses-platformenes underside i det synkende Tyra-felt langsomt nærmer sig Nordsøens bølger, arbejder embedsmænd og oliefolk på højtryk for at færdiggøre et stykke papir, der måske kan redde feltet fra druknedøden.

Papiret er en plan over mulighederne i den danske del af Nordsøen. Formelt kaldes det en strategianalyse, men uanset navnet er det et kompliceret værk. Staten og oliebranchen har sammen forsøgt at få papiret færdig siden 2013.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs