EnergiWatch

Maersk Drilling afslutter epoke med nybygninger

Maersk-gruppens boreselskab gør klar til at modtage den sidste såkaldte XLE jack-up rig i en milliardordre på i alt fire fartøjer. Enden på en æra, siger Maersk Drilling CEO Claus V. Hemmingsen

Foto: Maersk Drilling PR

Det bliver enden på en æra for Maersk Drilling, når selskabet senere i år tager endelig levering på den sidste såkaldte XLE jack-up rig i en serie på i alt fire.

Jack-up riggen Maersk Invincible bliver leveret fra værftet Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) i Sydkorea, og skibet bliver det fjerde i rækken af en ordre med en samlet værdi på 2,6 mia. dollars, skriver Maersk Drilling i en meddelelse fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs