EnergiWatch

Amerikanske olie-konkurser hober sig op

En lang række amerikanske olie- og gasselskaber har i indeværende år måtte give fortabt.

Foto: Gazprom

2015 har været et udfordrende år for 36 amerikanske olie- og gasselskaber, der på grund af historisk lave oliepriser har måttet dreje nøglen om.

Det skriver Wall Street Journal.

"Industrielle og økonomiske indikationer peger på, at flere selskaber vil gå konkurs inden udgangen af dette år," udtaler en talsperson fra advokatfirmaet Haynes and Boone, til Wall Street Journal.

Den største sag fandt til investorernes store overraskelse sted i september, hvor olieselskabet KKR & Co.'s Samson Resources gik konkurs.

De amerikanske olieproducenter har i løbet af 2015 nedsat deres produktionen betydeligt for at kunne følge med det udfordrende marked.

"Producenterne har været mere effektive end forventet, hvilket har hjulpet flere med at holde fast lidt længere," siger Rob Haworth, investeringsstrateg hos U.S. Bank Wealth Management, til Wall Street Journal.

Olie handles i nyt og lavere handelsinterval

Welltec mærket af olieprisfald i tredje kvartal

Mobile borerigge med i finansloven for 2016

Briter øger forventninger til dekommissionering

Forsiden lige nu

Schlumberger og Subsea 7 laver nyt samarbejde

De to offshoreserviceselskaber Schlumberger og Subsea 7 er i forhandlinger om et nyt joint venture, der skal bygge videre på et eksisterende samarbejde om at tilbyde services både på og under vandoverfladen.

Hvem er Årets Energibombe?

Energiselskabet Aura har lavet en ny pris, der skal uddeles til ”en ildsjæl” blandt selskabets andelshavere.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere