EnergiWatch

Han skal presse mere olie ud af Nordsøen

Det nye Center for Olie og Gas på DTU henter international kapacitet i Singapore som chef for forskning og udvikling, der skal understøtte olie- og gasproduktionen i Nordsøen.

Bo Cerup-Simonsen, direktør for Center for Olie og Gas på DTU, har hentet den anerkendte forskningsleder Claus Myllerup ind som ny Scientific Director på det nye DUC-finansierede olieforskningscenter, der skal være med til at øge indvindingen af olie og gas i Nordsøen.

Claus Myllerup skal bl.a. være ansvarlig for forskning og udvikling af produktionsudstyr, som kan understøtte olie- og gasproduktionen i Nordsøen de kommende år. Forskningsområdet vil dække et bredt spektrum af ingeniørdiscipliner som bl.a. kemi, mekanik, materialer, elektronik, robotteknologi, sensorer samt planlægning og byggeri, og der vil bl.a. blive forsket i automatiseret inspektion, processtyring og overvågning samt design af platforme og rørledninger, oplyser DTU.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs