EnergiWatch

Atlantic Petroleum: Olie fra Orlando-feltet sikret

Der er sikret aftager-aftaler for oliefeltet Orlando, som Atlantic Petroleum ejer 25 pct. af.

Atlantic Petroleum oplyser, at der er sikret aftager-aftaler for oliefeltet Orlando, som selskabet ejer 25 pct. af, mens operatøren, Iona Energy UK, ejer de resterende 75 pct. Modparten er CNR International. Den første olie fra feltet ventes leveret ved udgangen af 2016, fremgår det af meddelelsen.

Orlando, der ligger i den britiske del af Nordsøen, ventes initialt at levere omkring 2600 tønder olie per dag netto til Atlantic Petroleum, og de sandsynlige reserver i feltet for selskabets ejerandel er opgjort til 3,8 mio. tønder olieækvivalenter, skriver selskabet.

"Dette er sidste skridt i de kommercielle aftaler til at sikre feltudbygningens udvikling frem mod første olieproduktion før udgangen af 2016. Orlando er en vigtig del af vores vækstplaner. Vi venter mere end at fordoble vores nuværende produktion ved udgangen af 2016," siger administrerende direktør Ben Arabo fra Atlantic Petroleum.

Aktien i Atlantic Petroleum ligger onsdag formiddag 2,0 pct. lavere i 72,5 kr.

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs