EnergiWatch

Sass Larsen: Danmark har brug for nyt værft

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) vil have bygget et nyt nybygningsværft i Danmark og lover hjælp med etableringen, siger han til Børsen.

Foto: NIELS HOUGAARD

Hvis Danmark skal beholde 50.000 arbejdspladser hos de danske leverandører i skibsindustrien, har vi brug for et nybygningsværft på niveau med A.P Møller - Mærsks Lindø. Sådan siger erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) til Børsen onsdag.

"Jeg håber, at hele den samlede maritime industri kan se, at vi har brug for et stærkt nybygningsværft. Lige så snart branchen kommer til mig med en overbevisende business case til et nyt værft, kan jeg love, at jeg vil kaste mig jublende ind i arbejdet og hjælpe med alt, hvad vi overhovedet kan tilbyde fra regeringen," siger han til avisen og erkender dog, at Danmark nok ikke kommer til at bygge de helt store skibe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs