EnergiWatch

Oaktree satser på LNG i Alaska

Det amerikanske energiselskab EwsPac Midstream vil med Oaktree i ryggen investere 600 mio. USD i en LNG-facilitet til skibsbrændstof.

Det amerikanske energiselskab WesPac Midstream LLC, hvor kapitalfondene Oaktree og Highstar Capital ejer aktiemajoriteterne, vil investere 600 mio. USD i et LNG-projekt, der skal producere LNG brændstof til bl.a. shippingindustrien i Alaska. Det skriver mediet HHP Insight.

"Vores mål i Alaska er at bygge, eje og operere en ny skalerbar midstream LNG-facilitet (...)," siger Senior Vice President Brad Barnds om det nye anlæg, der skal ligge i en stor havbugt i Alaskagolfen, Cook Inlet, til nyhedsmediet HHP, ifølge Ship and Bunker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs