EnergiWatch

OW Bunker falder voldsomt på børsen

Børsdebutanten får store hug efter nedjustering.

Investorerne skåner ikke OW Bunker efter selskabets nedjustering af forventningerne til hele 2014. Selskabet, der lever af at sælge bunkerolie til rederierne, kan se sin aktie falde med 13,6 pct.

OW Bunker venter fortsat at kunne forøge sin volumen i 2014 med ca. 10 pct. i forhold til 2013, men ændrer nu forventningerne til årets resultat for 2014. Selskabet ventede tidligere et resultat, der som minimum voksede i samme takt som volumen. Nu forudses et resultat, der er cirka 20 pct. lavere.

Nedjusteringen forklares med et uventet stort fald i oliepriserne, der betyder ændringer i opgørelsen af selskabets derivatkontrakter til brug for afdækning af lager- og skibsbrændstoftransaktioner.

"Vi har set et usædvanligt fald i olieprisen over de seneste uger, og der er en betydelig usikkerhed omkring den kortsigtede udvikling. I overensstemmelse med vores politik har vi taget tiltag til at minimere risici mod yderligere fald i olieprisen, og omkostninger herved har medført, at vi må ændre vores forventning til årets resultat," siger administrerende direktør Jim Pedersen i en børsmeddelelse.

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs