EnergiWatch

Olie tæt på laveste niveau i over et halvt år

Oliepriserne handles fortsat tæt på det laveste niveau i syv måneder tirsdag morgen.

Oliepriserne ligger fortsat på et meget lavt niveau tæt. Oliemarkedets fokus er på de kommende dages lageropgørelsen fra henholdsvis American Petroleum Insitute i dag, tirsdag, og fra Department of Energy onsdag.

"Det amerikanske udbud har potentiale til at kunne afholde priserne fra at eskalere og dæmme op for en eventuel geopolitisk indflydelse. Ny produktion i USA har nok været nøglen til at holde olieprisen fra skyde i vejret," siger råvareanalytiker David Lennox fra Fat Prophets i Sydney til Bloomberg News.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster tirsdag morgen 102,90 dollar per tønde mod 102,20 dollar mandag eftermiddag ved 17-tiden.

Den amerikanske referenceolie, West Texas Intermediate, koster samtidig 93,60 dollar mod 93,24 dollar per tønde mandag eftermiddag.

Maersk Oil fyrer 54 i USA

Statoil barberer 60 ansatte i Danmark

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs