EnergiWatch

Halliburton landede som ventet i andet kvartal

Det store amerikanske selskab, der bl.a. arbejder inden for olieservice, har haft et andet kvartal på linje med forventningerne hos analytikerne.

Det amerikanske olie service- og byggeselskab Halliburton kom ud af årets andet kvartal med et resultat helt på linje med, hvad der på forhånd var ventet i markedet.

Halliburton realiserede i andet kvartal en indtjening per aktie på 0,91 dollar, hvilket var helt i overensstemmelse med, hvad analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet. I samme kvartal året før lød indtjeningen per aktie på 0,69 dollar.

Resultatet blev skabt ud fra en omsætning på 8,05 mia. dollar, hvilket var en anelse over konsensus blandt analytikerne, som ifølge Bloomberg News lød på 7,87 mia. dollar. Her var der også tale om fremgang, da omsætningen i andet kvartal sidste år lød på 7,3 mia. dollar.

Halliburton viser muskler på bundlinjen

Kontroversiel teknologi kan give gasmilliarder

Energiboom i Esbjerg

Oliechef ødelagde beviser fra BP-katastrofe

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs