EnergiWatch

Subsea 7: Egne skibe i USA giver større fleksibilitet

Subsea 7 vil i fremtiden kunne operere med egne og mere avancerede skibe i amerikansk farvand. Det giver nødvendig fleksibilitet, lyder det fra selskabet.

Foto: Subsea 7

Det Luxembourg-baserede subsea-installationsselskab Subsea 7 ønsker at opnå øget fleksibilitet til at bruge egne skibe på det Nordamerikanske marked, hvor de amerikanske særregler for udenlandske selskaber, Jones Act, indtil nu har tvunget dem til at chartre skibe ind fra tredje parter til sine projekter i den Mexicanske Golf.

Sådan har det været, siden fusionen i 2011 mellem Subsea 7 Inc og Acergy, der tidligere var en division under Stolt-Nielsen gruppen, forklarer Subsea 7 til ShippingWatch og peger på, at det har givet nogle begrænsninger, som selskabet nu ønsker at komme udenom.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs