EnergiWatch

OW Bunker henter ny global salgsdirektør

OW Bunker har ansat en global salgsdirektør, som skal være med til at sikre selskabets videre planer om vækst. Steve Leonard har 25 års erfaring fra bunkerindustrien.

Foto: OW Bunker

Det er en erfaren mand, der fremover skal stå i spidsen for den globale salgsstrategi hos OW Bunker.

Steve Leonard har over 25 års erfaring fra bunkerbranchen med ansættelser i græske Motor Oil, Cockett Marine og Aegean Petroleum.

Nu skal han som global salgsdirektør sikre OW Bunkers fortsatte vækst, siger Götz Lehsten, Executive Vice President, OW Bunker:

"Steve er en stærk leder med en imponerende track-record i udvikling af forretninger i bunkerindustrien og andre brændstofrelaterede sektorer."

Steve Leonard vil have base i Europa, hvorfra han skal samarbejde med selskabets centrale- og regionale divisioner for at sikre, at de forskellige strategier stemmer overnes og bliver integreret på globalt niveau.

Bunker-chef: Flot resultat med svær sammenligning

OW Bunker indleder børslivet med dyre startudgifter

Hemmelige olielagre skal overvåges

EU-regler kan gøre ondt på OW Bunker

Mere fra EnergiWatch

EKF-lån står bag stor australsk ordre til Vestas

Den danske mølleproducent skal levere 122 møller til et projekt i Australien, som EKF Danmarks Eksportkredit har ydet et milliardstort lån til. Der er tale om et projekt, hvor man har tænkt kreativt undervejs, fortæller direktør i EKF Danmarks Eksportkredit.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs