EnergiWatch

Lave olieinvesteringer rammer Aker Solutions ansatte

Op mod 200 ansatte i den norske leverandør til offshoreindustrien Aker Solutions risikerer at miste jobbet på grund af lavere aktivitet på den norske sokkel.

Olieindustriens lavere investeringer det kommende år kan ramme op mod 200 ansatte, der arbejder med vedligehold og modifikationer hos norske Aker Solution, der lever af at servicere offshoreindustrien. Onsdag havde selskabet møde med de ansatte om situationen for medarbejderne, skriver NRK.no, og kommunikationsdirektør i Aker Solutions Bunny Nooryani siger til nyhedsmediet:

"Vi kan ikke udelukke nedskæringer, men strækker os langt for at finde alternative løsninger. Som bekendt er aktivitetsniveauet for vedligehold og modifikationer på den norske sokkel aftaget markant i år. Flere serviceleverandører til olieindustrien har varslet nedskæringer på grund af det," siger hun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

EnergiWatch er tilbage på fredag

I anledning af Kristi himmelfart holder EnergiWatch lukket i morgen, torsdag den 26. maj. Vi er tilbage med to nyhedsbreve og dugfriske nyheder fra energibranchen allerede på fredag.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs