EnergiWatch

Maersk bekymret for forholdet mellem EU og Rusland

Maersk har meget på spil i forbindelse med krisen i Rusland. Gruppen har investeret milliarder og brugt mange ressourcer på at opbygge sit vitale netværk. Nu er den store rederi- og oliekoncern bekymret for udviklingen i forholdet mellem EU og Rusland.

Foto: MAGNUS MØLLEr

Er der en enkelt virksomhed, et betændt forhold mellem Rusland og Vesten kan komme til at gøre ondt på, er det Maersk Gruppen. Det gælder både rederiets transport af containere fra landet og især Skt. Petersborg og APM Terminals ejerandel på omkring en tredjedel af Ruslands største havnegruppe, Global Ports. Og det gælder i det hele taget Gruppens ambition om at få mere forretning med russerne ikke mindst på energiområdet.

Måske derfor har Maersk Gruppen indtil videre forholdt sig tavs og afventet udviklingen på Krim og EU's og USA's reaktion. Men efter eskaleringen af den i forvejen anspændte situation på Krim og den skærpede tone fra bl.a. EU, skriver Anders Würtzen, Head of Public Affairs i Maersk Gruppen nu i en mail til ShippingWatch:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs