EnergiWatch

OW Bunker er børsklar

Brændstofvirksomheden har værdisat sig til mellem 4,4 og 5,5 mia. kr.

OW Bunker har udsendt prospekt for den børsnotering, der længe har været på bedding. Selskabet, der leverer brændstof til shippingindustrien, har med noteringen værdisat sig selv til mellem 4,4 og 5,5 mia. kr.

Udbudsperioden af nye aktier løber fra den 20. marts til den 1. april. Her vil der bliver udstedt mellem 733.333 og 916.667 styk nye akter i intervallet 120 til 150 kr. stykket. Samtidig vil eksisterende storaktionærer sælge i alt 18,4 mio. aktier. Dermed vil 40-60 pct. af OW Bunkers aktier være til handel.

"På baggrund af mange års solid og lønsom vækst har OW Bunker udviklet sig til en af verdens førende uafhængige distributører af skibsbrændstof. Vi vurderer, at det er det rette tidspunkt for OW Bunker til at tage dette vigtige næste skridt og inviterer nye aktionærer til at deltage i selskabets forsatte udvikling og succes," skriver OW Bunkers Søren Johansen, næstformand for bestyrelsen, i meddelelsen.

OW Bunker venter at opnå et provenu fra de nyudstedte aktier på 110 mio. kr., der skal bruges til at betale et "specifikt ikke-driftsmæssigt lån".

Selskabet venter, at de nye aktier og de gamle vil være klar til at blive handlet den 2. april.

OW Bunker-CEO: Vi tjener godt

O.W. Bunker leverer vækst i 2013 på 20 procent

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs