EnergiWatch

Statoil lader ansatte beholde kaffen

Selvbetalt kaffe blev for varmt et tema for Statoil-ledelsen, som nu lader borebisserne beholde den gratis mokka. Til gengæld ryger der andet fra godteposen.

Foto: Harald Pettersen - Statoil

Det gav et mindre ramaskrig, da det for nylig kom frem, at Statoil-ledelsen som led i et større spareprogram ville skrue ned for den gratis kaffe i koncernen.

Topchef Helge Lund ville skære i budgettet ved at sløjfe den gratis kaffe, som de ansatte kan drikke, når de venter på at blive fløjet med helikopter ud til olieplatformene.

Det fik de ansatte og fagforeningerne op ad stolen og kaldte ledelsen for smålige, og nu vender Statoil så på en tallerken og lader de ansatte beholde den gratis kaffe, skriver DN.no.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Det er dog ikke det store besparelsespotentiale, som oliegiganten mister - den gratis kaffe kostede kun 3,3 mio nkr., hvilket er peanuts i forhold til de samlede bebudede besparelser på 30 mia. nkr. i 2016.

Peanuts bliver der dog til gengæld ikke så mange af, eftersom Statoil som led i spareplanen nu har foreslået at droppe de gratis jordnødder på frokostbordet på olieplatformen Oseberg.

Statoil sparer gratis kaffe væk

Nordea: Ny fase i norsk olieindustri

Statoil-boss besvarer kritik af udlandseventyr

Nigeriansk olieselskab vil børsnoteres i London

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs