EnergiWatch

DONG genoptager dele af Siri-produktion

Efter et rædselsår i 2013 ser der nu ud til at være bedre tider på vej i DONGs Siri-felt. Produktionen er nu så småt genoptaget.

Foto: DONG

I torsdag blev olietankskibet Siri Knutsen via rørledninger koblet sammen med tre af Siri-områdets fire oliefelter. Og nu kommer den første olie op til tankskibet – i første omgang fra Nini Øst-feltet. Det oplyser DONG Energy.

Felterne i Siri-området har ikke været i drift siden juli 2013. Det skyldes fundet af en revne et nyt område i tanknæsen på Siri-platformens olietank. Et fund, der har resulteret i en nedskrivning på 900 mio. kr. på feltet, der har vist sig genstridigt og problemfyldt for den danske energikæmpe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs