EnergiWatch

DONG genoptager dele af Siri-produktion

Efter et rædselsår i 2013 ser der nu ud til at være bedre tider på vej i DONGs Siri-felt. Produktionen er nu så småt genoptaget.

Foto: DONG

I torsdag blev olietankskibet Siri Knutsen via rørledninger koblet sammen med tre af Siri-områdets fire oliefelter. Og nu kommer den første olie op til tankskibet – i første omgang fra Nini Øst-feltet. Det oplyser DONG Energy.

Felterne i Siri-området har ikke været i drift siden juli 2013. Det skyldes fundet af en revne et nyt område i tanknæsen på Siri-platformens olietank. Et fund, der har resulteret i en nedskrivning på 900 mio. kr. på feltet, der har vist sig genstridigt og problemfyldt for den danske energikæmpe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs