EnergiWatch

Avis: Rygter om uenighed på Johan Sverdrup

I følge fagmedie er partnerne bag Johan Sverdrup uenige om valg af koncept.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Der er så stor uenighed mellem licenspartnerne på oliefeltet Johan Sverdrup, at det kan risikere at føre til en forsinkelse af valg af koncept, fordi parterne

ikke kan finde en fælles udviklingsløsning.

Norske olieinvesteringer vil slå alle rekorder

Det skriver det norske nyhedsbureau TDN Finans med henvisning til en artikel i Upstream, som henviser til unavngivne kilder.

Statoil, der er operatør på Johan Sverdrup, har på et møde med Petroleumsdirektoratet angiveligt advaret om alvorlige udfordringer blandt licensholderne

vedrørende valg af koncept.

Statoil Petroleum, Lundin Norway, Det norske oljeselskap, Petoro og Maersk Oil Norway er licenspartnere på Johan Sverdrup.

Johan Sverdrup får 275 km lang olieledning

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs