EnergiWatch

Atlantic Petroleum straffes trods succesfuld notering

Det færøske olieselskab bliver ikke belønnet på børsen i Danmark, efter at selskabet er blevet noteret i Oslo.

Færøske Atlantic Petroleum dykker 13 pct. til 130 kr. på den danske fondsbørs ved middagstid onsdag.

Kursreaktionen kommer efter, at gas- og olieselskabet sent tirsdag aften meddelte, at det har gennemført sin børsnotering i Oslo.

På sin hjemmeside oplyser Atlantic Petroleum, at prisen for en aktie i det færøske selskab kommer til at ligge på 140 nkr., hvilket er i bunden af det indikative interval på 140-160 nkr.

Børsnoteringen vil omfatte 1.050.000 nye aktier. Hertil kommer muligheden for, at emissionsbankerne udnytter en overtildelingsret på ekstra 157.500 aktier.

Bruttoprovenuet fra noteringen vil lande på 147-169 mio. nkr. alt efter om overtildelingsretten udnyttes. Nettoprovenuet bliver på 128-150 mio. nkr.

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

BP vil satse mere på brint

Britiske BP kommer i fremtiden til at fokusere endnu mere på brintproduktionen. Direktøren vil præsentere et konkret mål i det nye år.

Britisk kapitalfond kan bringe Danmarks næststørste biogaskoncern i spil

Analyse: Med Industriens Pension som største investor i et nordisk partnerskab overtog Arjun Infrastructure Partners lige knap halvdelen af Danmarks næststørste biogaskoncern Bigadan. Efter Shells milliardopkøb af Nature Energy kan den tidligere rent familieejede virksomhed også blive interessant for andre investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs