EnergiWatch

Amerikanske olielagre mindre end ventet

Antallet af tønder med råolie på de amerikanske lagre USA er 100.000 færre end ventet.

De amerikanske lagre af råolie steg med 1,6 mio. tønder i den forgangne uge.

Lagrene af benzin faldt 3,8 mio. tønder, mens lagrene af destillater, der blandt andet inkluderer fyringsolie, blev reduceret med 4,6 mio. tønder.

Der var ifølge Bloomberg News estimeret en stigning i råolielagrene på 1,7 mio. tønder, næsten uændrede benzinlagre og et fald i destillatlagrene på 1,2 mio. tønder.

/ritzau/FINANS

Ukraine indgår skiferaftale til 55 milliarder

Knastør Mærsk-boring i Nordsøen

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs