EnergiWatch

”Hold kæft, vi har truffet mange dårlige beslutninger”

INTERVIEW: I 2005 blev en 36-årig Peter Rindebæk udpeget til topchef i et dybt kriseramt Bladt Industries. I dag er det Aalborg-baserede selskab en af tidens største erhvervsucceser og en af energibranchens absolut største underleverandører.

Foto: Jesper Voldgaard

Selv om den orange hjelm matcher de ansattes, stikker Peter Rindebæk ud, når han går rundt mellem de mørkeblå kedeldragter på den store havnefront i Aalborg.

Det er den neon-lysende sikkerhedsvest over den lyseblå skjorte og de sorte bukser, der gør den 44-årige Rindebæk nem at skelne fra kollegerne. Men selv om uniformen skiller sig ud, er det tydeligt, at direktøren er på hjemmebane, når han går og fortæller om processen fra tonstunge stålplader til skræddersyede fundamenter på 40 meter, monopæle og enorme transformerstationer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs