EnergiWatch

Sydfynsk offshorevirksomhed skal bruge ingeniører

I løbet af de kommende år skal den sydfynske offshore- og marinevirksomhed SH Group ansætte 30 nye medarbejdere. Det sidste år er 55 nye ansatte kommet til.

Der er fart på hos offshore- og marinevirksomheden SH Group med hovedsæde i Svendborg, der leverer maskinløsninger. I løbet af det seneste år er virksomheden vokset med 55 medarbejdere til at have 215 ansatte på Sydfyn og Lindøværftet.

Og der er behov for flere, oplyser SH Group i en meddelelse. Særligt i den tekniske afdeling, hvor ingeniører, maskinmestre og teknikere arbejder. Her er ambitionen at ansætte 30 nye medarbejdere i løbet af de kommende år.

"For at skabe plads til vækst, har vi derfor netop truffet beslutning om at udvide vores bygningsmasse, så der bliver arbejdspladser nok til rådighed, og vi er i fuld gang med at flytte rundt og gøre plads til nye kolleger og bygninger," siger adm. direktør Morten Nielsen hos SH Group.

Stor efterspørgsel

Men det kan være en udfordring at tiltække kompetente medarbejdere til Svendborg, da de danske ingeniører er eftertragtede, og særligt efterspørgslen på kompetente folk til offshoresektoren stiger. Det kræver da også noget helt særligt at arbejde i offshorebranchen, understreger Morten Nielsen, og derfor har SH Group specielt fokus på ingeniører fra maskinretningen, som har en specialistviden inden for beregning, udvikling og tegning:

"Vi er klar over, at det er krævende at arbejde hos os, men vi gør meget ud af, at understøtte den enkelte medarbejders udvikling, så vi konstant opbygger viden i virksomheden og hos medarbejderne. Samtidig vil vi også gerne vise, at de interessante jobs også i høj grad findes i Svendborg," siger han.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs