EnergiWatch

Maersk Oil: Ingen jobgaranti til de nye ingeniører, men...

Der kan ikke udstedes garantier for, at det høje antal optagede ingeniører i år vil kunne finde job, når de er færdige. Men de langsigtede trends peger alene på behov for flere folk med ingeniør-viden. Det siger Graduate Recruitment Manager Lee Milligan fra Maersk Oil.

Foto: Maersk Oil

De 4.500 ingeniører in spe, der i år er kommet ind på ingeniørstudierne har gode jobmuligheder, også når de er færdige med uddannelsen. Det ser i hvert fald ud til, at energiefterspørgslen på længere sigt vil medføre et fortsat behov for ingeniører i oliesektoren. Det fortæller Lee Milligan, Graduate Recruitment Manager hos Maersk Oil, til ShippingWatch.

"Vi arbejder i et udfordrende økonomisk miljø, men de langsigtede trends for energiefterspørgslen peger på et behov for flere folk med tekniske og ingeniørmæssige evner til at arbejde på store energiprojekter - ikke færre. Selvom vi til enhver tid må lave beslutninger om forretningens behov, er der stadig et kritisk behov for at fortsætte med at bringe nyt talent ind i industrien ikke mindst for at erstatte en aldrende arbejdsstyrke," siger Lee Milligan.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs