EnergiWatch

Han skal løfte Rambølls norske ambitioner

Rambøll Olie & Gas har fået endnu en direktør med Trond Bynes, der bl.a. skal styrke det store norske fokus hos virksomheden. I dag er Rambøll en lille aktør med store ambitioner i det norske, siger direktøren.

Han er så godt som opfostret i den norske olie- og gasindustri, og derfor var norske Trond Bynes så interessant for Rambøll Olie & Gas, at han nu er blevet en del af direktionen som executive director sammen med adm. direktør John Sørensen.

Her skal Trond Bynes blandt andet være med til at løfte virksomhedens store ambitioner for det norske marked og arktiske område, men også den daglige gang i Rambøll Olie & Gas. Ambitionerne er han så småt ved at pejle sig ind på, efter at have været en del af virksomheden i mindre end to måneder. Og med 25 års erfaring fra den norske olie- og gasindustri må Bynes siges at være en god sparringspartner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs