EnergiWatch

Fredriksens Seadrill ud med rekordoverskud i 1. kvartal

Verdens største borerigselskab, norske Seadrill, ind i 2013 med forrygende start og et rekordoverskud på 713 mio. USD i 1. kvartal.

Verdens største borerigselskab Seadrill, der kontrolleres af den norskfødte skibsreder John Fredriksen, er kommet stærkt fra start i 2013 med en rekordindtjening. Det viser kvartalsregnskabet for 1. kvartal.

Seadrill kom ud af årets første tre måneder bedre end forventningerne i kraft af højere dagsrater og på ordreforventninger, siger selskabet selv, der også forventer et stærkt 2. kvartal.

Seadrill, som er børsnoteret i Oslo, fik et overskud før renter, skatter og afskrivninger på 713 mio. USD i perioden januar til marts. Resultatet omfatter en indtægt på 61 mio. USD fra salget af en jackup-rig.

 

"Baseret på selskabets foreløbige driftsmæssige resultater i indeværende kvartal kan aktionærerne forvente stærke resultater og udbytte også i 2. kvartal, oplyser selskabet ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs