Saudisk energiminister advarer oliespekulanter: "Vær på vagt"

Ved det seneste Opec+-møde i april overraskede Saudi-Arabien partnerlandene i samarbejdet ved at annoncere en produktionsnedskæring med det formål at skræmme spekulanter væk
Foto: Bloomberg
Foto: Bloomberg
AF MARKETWIRE

Saudi-Arabiens energiminister, Abdulaziz bin Salman, sender en advarsel afsted mod oliespekulanter, før foreningen for de olieeksporterende lande og deres samarbejdspartnere skal mødes i næste uge.

”Jeg vil bare sige til dem: Vær på vagt!,” siger han ifølge Bloomberg News.

Ved det seneste møde i april overraskede Saudi-Arabien og partnerlandene i Opec+-samarbejdet ved at annoncere en produktionsnedskæring med det formål at skræmme spekulanter væk. De seneste uge er forvalterne dog vendt tilbage på grund af usikkerhed i økonomien.

”Jeg bliver ved med at minde dem om, at det kommer til at gøre ondt - det gjorde ondt i april,” siger Abdulaziz bin Salman.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Photo: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs