EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Foto: PR / Drivkraft Danmark/Kontraframe.dk

Som EnergiWatch onsdag kunne beskrive, er det kommet frem, at en medarbejder fra Shells kommunikationsafdeling, Steve Lesher, i en intern mail fra maj sidste år omtalte raffinaderiet i Fredericia som "a piece of crap". Shell havde få måneder forinden solgt raffinaderiet til Crossbridge Energy.

EnergiWatch har spurgt Shell om en kommentar til indholdet af mailen, hvori Fredericia-raffinaderiet også kategoriseres som ”skod”. EnergiWatch har også spurgt Shell, om selskabet føler behov for at komme med en undskyldning til de cirka 255 medarbejdere hos Crossbridge Energy, som tidligere var en del af Shell-organisationen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

”Meget svært” at diktere nye referencepunkter for gas

EU-Kommissionen arbejder på at lave et nyt – eller flere – benchmark for gasprisen i Europa. Dansk gasekspert er enig i, at flere benchmarks er en god idé, men sætter spørgsmålstegn ved, om den slags bare kan dikteres fra oven.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs