EnergiWatch

184 danske tankstationer skifter hænder

Tre tidligere partnere i kapitalfonden Axcel har købt majoriteten af tankstationskæden Go'on.

Foto: Jens Dige/Ritzau Scanpix

Investeringsselskabet Treville har købt aktiemajoriteten i tankstationskæden Go'on Gruppen A/S af Hanssen-familien i Vejle.

Det skriver Finans.

Treville ejes af Casper Lykke Pedersen, Lars Thomassen og Nikolaj Vejlsgaard, der alle tre er tidligere partnere i kapitalfonden Axcel, og som tidligere har købt butikskæden Flying Tiger Copenhagen.

Go'on driver 184 ubemandede tankstationer rundt om i landet og havde i 2021 en omsætning på 1,3 mia. kr. og et overskud før skat på 90 mio. kr. Fokus er salg af benzin og diesel, og de nye ejere er opmærksomme på, at købet sker, mens der kommer stadig flere elbilister.

"De muligheder, der er i en sådan aftale med den ballast og position, som Go'on har i markedet, er interessant for os. Brændstof og infrastrukturen omkring det spiller en vital og central rolle. Det gør den i dag, og det vil den også gøre i fremtiden - blot i en grønnere udgave," udtaler Casper Lykke Pedersen fra Treville.

Købsprisen oplyses ikke.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MobilityWatch)

DCC Energi køber sig ind i dansk biogasselskab

H2 Energy og Phillips 66 vil opføre 250 brintstationer inden 2026

Q8 åbner de første lynladere

Shells danske bagmænd går ind på lademarkedet

Mere fra EnergiWatch

Ecco trækker sig fra solcellevirksomhed

Det omdiskuterede danske skobrand Ecco er blevet købt ud af det svenske solcelleselskab Infranode Vandel, som skovirksomheden ellers købte sig ind i for et år siden.

Et prisloft over gassen i Europa er kompliceret og bliver meget dyrt

Europæiske politikere kræver handling for at få gasprisen ned, og EU-Kommissionen har lagt en plan. Men gasprisen er en gordisk knude, for uanset hvordan man vender og drejer det, er der ikke energi nok i Europa de næste seks måneder. Forbrugerne kan kun hjælpes med økonomisk støtte, men det er en dyr og farlig vej, siger analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs