EnergiWatch

Myndigheder udskyder deadline for Maersk Drilling-fusion

Det bliver først afgjort til september, hvorvidt de britiske myndigheder vender tomlen op til fusionen mellem Maersk Drilling og Noble.

Foto: PR Maersk Drilling

De britiske konkurrencemyndigheder, CMA, udskyder sin vurdering af fusionen mellem Maersk Drilling og Noble til 1. september fra tidligere 6. juli.

Det meddeler CMA torsdag eftermiddag.

Det skyldes, at vurderingen forudsætter et frasalg af en række borerigge.

De britiske myndigheder har dog en rimelig formodning om, at fusionen kan godkendes før udgangen af den forlængede periode.

De britiske konkurrencemyndigheders godkendelse af fusionen kræver også en godkendelse af en eventuel køber af flere udbudte rigge, som selskaberne er blevet bedt om at sælge som led i processen.

I maj lød det fra Maersk Drillings topchef, Jørn Madsen, at der var "et væld af købere."

Jørn Madsen og Maersk Drilling mangler de sidste detaljer inden fusion

Toplinje falder hos Maersk Drilling i kvartal præget af kommende fusion 

Mere fra EnergiWatch

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

CIP-fond tildeler spansk udvikler halv milliard

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har netop fundet den første investering fra milliardfonden CI Green Credit Fund I, hvor infrastrukturfonden udsteder lån på 520 mio. kr. til spanske Capital Energy.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs