EnergiWatch

Altrad skal på jagt efter op mod 300 mand til Nordsøen

Den franske underleverandør søger et par hundrede mand til sin danske afdeling, efter at selskabet netop har sikret en ny fem-årig aftale hos Total Energies. Det skriver Jydske Vestkysten.

Foto: PR / Altrad

Som EnergiWatch beskrev i torsdags, har den franske underleverandør til olieindustrien, Altrad, vundet den såkaldte FMC-kontrakt hos Total Energies i den danske del af Nordsøen i et samarbejde danske SubC Partner.

I den forbindelse oplyste Altrad selv, at der var tale om en "multi-million pund"-aftale, og at den ville føre til nyansættelser.

Nu oplyser selskabets adm. direktør, Jens Mørk, til lokalmediet Jydske Vestkysten, at selskabets medarbejderantal på Nordsøen vil stige fra cirka 600 til cirka 800, mens der også skal bruges op imod 100 nye medarbejdere på land.

Nyansættelserne relaterer sig dog ikke kun til FMC-kontrakten men også til øvrige opgaver, som Altrad er en del af, skriver Jydske Vestkysten.

FMC-kontrakten - som dækker over en række forskellige vedligeholdelsesopgaver - er gældende fra oktober. Den kommer oveni den IRP-kontrakt (integrity recovery project), som Total Energies tildelte Altrad tidligere på måneden.

Total Energies tildeler vigtige danske kontrakter og lægger op til ansættelses-boom 

Mere fra EnergiWatch

Ukrainsk energiselskab ramt af cyberangreb

Russiske hackere har angiveligt udført et cyberangreb mod Ukraines største privatejede energiselskab DTEK Group. Målet har været destabilisering, lyder det fra det ukrainske selskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs