EnergiWatch

Mad ud af tanken: Fødevareøkonom vurderer løsning på fødevarekrise som urealistisk

Selv hvis vi stoppede med at brænde fødevarer af til energi, ville vi ikke reducere fødevarekrisen og de stigende priser, der truer virksomheder i hele branchen, mener analytikere. Tænketanken Concito, der har peget på problemet, er uenig.

Foto: Finn Frandsen

Det har længe været gængs praksis at brænde fødevarer af som kilde til energi.

Men midt i de rekordhøje prisstigninger på en lang række fødevarer er danske og udenlandske organisationer begyndt at råbe op: Vi kunne brødføde millioner af mennesker, der kommer til at mangle mad i den nuværende situation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs