EnergiWatch

Bestyrelse for Maersk Drilling-fusionsselskab er offentliggjort

Maersk Drillings nuværende formand, Claus V. Hemmingsen, bliver næstformand i det nye selskab efter fusionen med Noble.

Foto: Maersk Drilling

Når fusionen mellem Maersk Drilling og amerikanske Noble gennemføres, vil det blive Nobles nuværende formand, Charles M. Sledge, der efter planen skal sidde for bordenden i den nye bestyrelse, mens Drillings nuværende formand, Claus V. Hemmingsen, skal være næstformand.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen fra Maersk Drilling.

Dermed er der ikke ændret på den fordeling, der allerede blev foreslået, da fusionen blev annonceret sidste år. Dengang blev det også fastslået, at det samlede selskab skal ledes af Robert W. Eifler, der i dag er administrerende direktør for Noble.

Samlet set nomineres syv personer til den nye bestyrelse, hvor også Kristin H. Holt og Alistair Maxwell kommer fra Maersk Drillings nuværende bestyrelse, mens Alan J. Hirshberg, Ann D. Pickard og Robert W. Eifler kommer fra Noble.

Det fusionerede selskab skal efter planen børsnoteres både i København og i New York.

Maersk Drillings fusionspartner Noble forventer forbedret offshoremarked

Maersk Drillings fusion betyder farvel til omkring 500 ansatte 

Mere fra EnergiWatch

Ecco trækker sig fra solcellevirksomhed

Det omdiskuterede danske skobrand Ecco er blevet købt ud af det svenske solcelleselskab Infranode Vandel, som skovirksomheden ellers købte sig ind i for et år siden.

Et prisloft over gassen i Europa er kompliceret og bliver meget dyrt

Europæiske politikere kræver handling for at få gasprisen ned, og EU-Kommissionen har lagt en plan. Men gasprisen er en gordisk knude, for uanset hvordan man vender og drejer det, er der ikke energi nok i Europa de næste seks måneder. Forbrugerne kan kun hjælpes med økonomisk støtte, men det er en dyr og farlig vej, siger analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs