EnergiWatch

Maersk Drilling lancerer digitaliseringsværktøj gennem datterselskab

Produktet standardiserer og digitaliserer kernearbejdsprocesserne i forbindelse med boringen af oliebrønde.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling har lanceret et værktøj til digitalisering af offshore-boringer af navnet Rigflow, der ejes af selskabets datterselskab Horizon56.

Det skriver Maersk Drilling i en pressemeddelelse tirsdag morgen.

"I løbet af de seneste to år har Maersk Drilling stået i spidsen for en innovativ indsats for at udvikle et hidtil uset produkt til understøttelsen af digitalisering af offshore-boringsprocesser," lyder det.

Riglow standardiserer og digitaliserer kernearbejdsprocesserne i forbindelse med boringen af oliebrønde offshore - heriblandt overlevering af relevante data til samarbejdspartnere i realtid, som "markant øger effektiviteten og gennemsigtigheden for medarbejdere både onshore og offshore".

"Fra vores dialoger med globale olie- og gasoperatører ser vi, at timingen for udbuddet af Rigflow passer godt med markedstendenserne, og vi venter, at den globale efterspørgsel vil bygge sig op over de kommende år," siger Esben Thorup, der er ledende direktør i Horizon56, i meddelelsen.

Maersk Drilling fremlægger flere regnskabstal forud for Noble-fusion

Maersk Drilling har uddelt flere advarsler for uønsket adfærd 

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs