EnergiWatch

Brancheforening uden "olie" og "gas" vil ikke høre tale om greenwashing

Det er mere retvisende for olie- og gasselskabernes brancheorganisation at kalde sig Dansk Offshore end Olie Gas Danmark, lyder det fra både dens adm. direktør og formand. Det nye navn dækker især fremtidens indsatsområder bedre, mener de.

Sidste år satte Folketinget en slutdato for olie- og gasproduktionen i Danmark i 2050. Den aftale lovbehandles i disse dage og blev tirsdag sendt videre til 3. behandling. | Foto: Magnus Holm

Medlemmerne er de samme, og arbejdsopgaverne forandrer sig heller ikke stort lige foreløbig. Alligevel bør Olie Gas Danmarks navneskifte til Dansk Offshore ikke opfattes som greenwashing men som et spejlbillede af, hvor brancheorganisationen befinder sig i dag.

Sådan lyder det fra organisationens formand, Martin Rune Pedersen, og dens adm. direktør, Martin Næsby, over for EnergiWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs