EnergiWatch

Storleverandør i den danske Nordsø kommer på franske hænder

Muehlhans cirka 600 ansatte i Danmark overgår til franske Altrad, som har opkøbt selskabets danske olie- og gasforretning.

Foto: PR / Altrad

Franske Altrad overtager hele Muehlhans olie- og gasforretning i Danmark. Det skriver Jydske Vestkysten.

Med handlen overflyttes godt 600 medarbejdere, hvoriblandt to tredjedele arbejder i den danske Nordsø. Beslutningen er truffet efter en strategisk gennemgang hos det tyske selskab Muehlhan, der er blandt de største mandskabsleverandører i dansk Nordsø.

Udover olie og gas overtager Altrad forretningsenhederne stilladsoperationer og mobilt arbejde, skriver Jydske Vestkysten. Jens Mørk, der er adm. direktør hos Muehlhan, fortsætter som øverst ansvarlig i den nye forretning, der får navnet Altrad Services.

"Vi er glade for udsigten til at blive en del af Altrad Group, hvor vi kan kombinere vores lokale leveringsevne med Altrads omfattende portefølje af tjenester og tekniske ekspertise, for at give øget værdi til vores kunder," siger han til avisen.

Som EnergiWatch beskrev i september, er Altrad gået sammen med Norsea og SPIE Oil & Gas om partnerskabet Vanguard, der har til formål at levere værdiskabende ydelser til den danske offshore-industri.

Altrad blev stiftet i 1985 og har i dag omkring 40.000 ansatte på globalt plan.

 

Offshore-lønninger står i stampe: "Drønærgerligt"

Underleverandør stiller sig tilfreds med ny tidsplan for udfordret Tyra-projekt 

Nyt partnerskab skal styrke værdien af offshore-ydelser på det danske marked 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs