EnergiWatch

Bedre betingelser har sat fut i salget hos Wintershall Dea

Den tyske gaskæmpe har mere end fordoblet salget i tredje kvartal, selv om en eksplosion i Rusland fortsat skaber store udfordringer for selskabet.  

Foto: Wintershall DEA - PR

Over de kommende dage gør en stribe af verdens største olieselskaber regnskab over tredje kvartal. Det drejer sig bl.a. om aktører som Total Energies, Shell, Equinor, Aker BP og Lundin Energy. Og hvis tyske Wintershall Dea, som tirsdag har udsendt regnskab, kommer til at vise vejen for kollegerne, venter der nogle glade dage i industrien.

Således har selskabet løftet sin justerede indtjening med 245 procent til 234 mio. euro i løbet af perioden, når man sammenholder med samme kvartal sidste år. Også posten for indtjening før renter, skatter, afskrivninger, gældsafvikling og efterforskningsudgifter (EBITDAX – et standardmål for olieselskaber) er steget; denne med 146 pct. til 983 mio. euro.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs