EnergiWatch

Stærk efterspørgsel får importen af amerikansk olie til at vokse

Efterspørgslen på olie stiger, og det samme gælder mængderne af olie, der bliver fragtet. Samlet er importmængderne mellem USA og Europa steget med 49,8 pct. i år, hvilket er den højeste stigning registreret, skriver Bimco.

Foto: Colourbox / arkivfoto

Efterspørgslen på olieprodukter har igen fået medvind i USA, hvor importen steg med 25,9 pct. i årets første syv måneder i modsætning til samme periode sidste år.

I alt er 26,1 mio. ton olie i år importeret til USA fra Europa, og det er den største stigning registreret, skriver Bimco.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs